Monday, October 26, 2009

Kahe staadioni jooks

Viimased paar aastat sai niisama nillitud kuidas teised jooksid ja plaani peetud kuidas ise kiirelt jooksma hakkame. Seekord sai unistamisest edasi liigutud ja paar tundi enne soodusregamise lõppu, nimed kirja pandud. Kolmeks vapraks kujunes ilus ja kiire Liina, külmas-merevees-karastunud Margit ja tuult-ootav mina ise. Kuna naiste konkurents oli väga tihe ning esikohtade jagamisel olid mängus nii veri kui pisarad, siis leidis konsesus sobivaks fotosüüdistajaks minu.
Vanaisaga oli varakult kokkulepitud küüdi teema, et ikka korralikult õigeaegselt kohale jõuaksime. Et asi ikka väga kindel oleks panin vanaisa oma null kuule uued küünlad ning puhastas ka karbussi ära. Punkt 11 pidime liikuma hakkama. Enne seda tegime vanaisaga operatsiooni räästad-lehtedest-puhtaks, pärast mida oli karmavõlg tasutud ja aeg teele asuda.
Kuigi sudune ilm oli aknad uduseks varjutanud, ei takistanud see vanaisa mul-on-bemmil-kuued-kummid laulu taustal teed alustada. Tagaistmel jooksu naisesikohapretendendid. Kellest üks oli eriti kelmikas..

Tänu uutele küünaldele ja lahti puhutud karbussile liikusime vägagi kiirelt stardipaika, kus siksile väärilised parkimiskohad olid juba hõivatud. Kuid tänu meie erakordsele nutikusele leidsime koha natuke eemal. Numbri kätte saamisega probleeme polnud, kuna erinevalt kahe-silla jooksule oli seekord eradi tädi toim-kadari nime jaoks. Rõõm tõdeda, et esikohapretendente koheldakse vääriliselt.

Aeg oli asuda sooja tegema. Seekord me eriti ei pingutanud. Liina tegi 8*750m lõike ja Margit käis terviseparadiisi juures ujumas.Viimased ventiused ja oligi aeg starti asuda..














Rajal käis kõva andmine...


Mille tulemusena võideti karikaid..

ja tehti pilte nõrgematega..

Ürituse after-party toimus klubi Estonia termides, kus ei puudunud kõikvõimalikud maailma saunad ja bassud. Lõõgastus missugune :)


No comments:

Post a Comment