Wednesday, November 10, 2010

Minu Inimesed Boracay’l 2010

Olles peatumas kenal Boracay saarel olen kohtunud paljude huvitavate ja põnevate inimestega. Mõnega on jätkunud juttu pikemaks, mõnega lühemaks, kuid omamoodi toredad on olnud kõik kellega saatus kokku on viinud. Loodan, et keegi ei võta isiklikult kui ennast altpoolt ei leia, kõik on mulle tähtsad ja olulised, siin on väike valik kõigist.

IMG_1075

Esmalt siis minu siinoleku peamine põhjus ja võimalus – Winnie the Boss. Sain temaga tuttavaks eelmisel talvel Vietnamis, kus toimus KTA osavõistlus ning kuhu Winnie ja tema sõber Tony samuti maabusid. Sai juttu puhutud ja kontakte feisbuukis vahetatud ning mis viis kokkuvõttes selleni, et kui talle augustis kirjutasin, et äkki oleks plaaan saarele tulla, siis sain kiirelt positiivse vastuse ja võimaluse Habagati surfiklubis tööd teha. Winnie, päritolult sakslane, kuid paljud peavad teda austraallaseks või keskist teiseks soojamaalaseks, kuna päevitanud ja trimmis keha ajab segadusse. Oma olemuselt on ta jätkuvalt ikkagi sakslane, kes oma tegevuses juhindub alles ornung ja alles klaar teooriast ning kus täpsus ja põhjalikus on emapiimaga kaasaantud. See väljendub nii surfiklubi, villa ja resto juhtimises. Alati on tal silmad igalpool, et märgata kõige pisemaid detaile ja meeleolusid, et siis vajadusel õigel hetkel sekkuda.  Raha oskab ta samuti teha ning müügioskus töötab tõhusalt ja loomulikult. Lisaks omab ta häid connectioneid üle saare. Oma suuremaks kireks peale kõige selle ja surfamise on tal kindlasti tehnika. Alustades saare kõige ägedamast krossitsiklist (mis alati läigib nagu prillikivi) ja lõpetades kõige uuema iphone’ga. Minu natuke iroonilisele küsimusele, et kas kas tal ipad’i polegi?? sain vastuseks et järgmine nädal peaks kohale jõudma… Elab ta koos oma kohaliku kaasa Mona Lizaga, kes samuti on väga hea ja tore inimene. Unistuseks on minna ja ületšekkida Hawaii koos oma tuuliste randade ja suurte lainetega. Selles osas on meil plaan üks :).

IMG_1033IMG_1031

Adria the Spanish bull on üks meie instruktoritest. Välismuselt meenutab ta mitte härjavõitlejat vaid lihaselist härga, kuid oma olemuselt on sõbralik, lahke, tore ja teeb sigahästi süüa. Olles pärit Barcelonast on ta viimased aastad mööda ilma ringi rännanud ja koolitajana töötanud. Suviti teeb seda koduses Hispaanias, kohe lõuna-prantsuse piiri ääres. Tööst vabal ajal lubab alati vähem pidutseda ja korralikuks hakata. Siiani pole seda muidugi veel juhtunud. Oma karmi kesta all loodab varsti kohata oma unistuste neidu, et pereelu nautima hakata. Nagu ta ise ütles: nüüd olen selleks juba valmis. Lisaks palus ta edastada järgmist: Hey all beautiful Estonian girls, if you are interested to learn me better and be part of sunny Spanish culture then please don’t hesitate to contact me:  adri2012@hotmail.com

IMG_0912

See on siis Sacha the Sailor, kelle suureks unistuseks on oma jahiga purjetada parimates surfivetes üle maailma. Olles varasemas elus omanud jahti, siis ei tundugi see nii võimatu. Sascha on töötanud loheinstruktorina juba rohkem kui 10 aastat ning peatunud vägagi erinevates spottides üle maailma. Viimase suve veetis ta Fuerteventural, kus tal õnnestus haisid vältida, kuid mitte täispeaga teiselt korruselt allakukkumist. Mistõttu oli ta 3 nädalat haiglas koomas ja kui üles ärkas tahtis kohe oma põetajat ära sebida. Kõik luud ja liigesed, mis kõvasti põrutada said on nüüd kenasti kokku kasvanud ja jooga hoiab keha liikumises. Boracayl õnnestus tal kõhuviirus saada, mistõttu oli ta seedimine nädal aega koomas. Väga sõbralik ja lahke tüüp, kelle kannatlikus õpetamises teeb kõigile silmad ette. Vanust on tal juba rohkem kui 37 aastat ja lisaks purjetamisele soovib leida elukaaslast, kellega saaks elumerelainel koos purjetada.

IMG_0911

Nicolas the Young fellow on Belgiast pärit noor tüüp, kes tegi paberid Dominikaanis ära ja töötas suvel Fuerteventuras koos Saschaga, kuna seal töötas ka siin töötav Paul, siis nad siia kõik juhtusidki. Räägib belglastele omaselt palju erinevaid keeli ning ei jäta kunagi kasutamata võimalust pidu panna. Muretu, noor ja chill.

IMG_1034IMG_1021

Kai the Last Viking on norrast pärit varases viiekümnendates noor lohesurfar. Olles kogu elu töötanud suure koormusega haiglas intensiivravis mees-õena :) sai elust villand või tuli lihtsalt keskaekriis peale. Igatahes võttis kätte, müüs korteri maha ja reisib nüüd aasta aega. Ja nii ta surfamise juurde jõudiski. Oma olemuselt on ta üldiselt suhteliselt tagasihoidlik, eriti veel naistega suheldes. Uurides, et kuidas ta endale niimoodi naise suudab saada, arvast ta, et üksi elamine on ka täitsa ok variant. Kui jutt otsa saab, siis räägib pikalt ja põhjalikult norra viikingitest ja nende tegudest. Trolli filmi trailer on siin :)

DSC00509

Madis the Kartmatu Merelõvi, mida rohkemat arvata mehest, kes käib suvalises koopas ujumas, tehes pilti ja hiljem avastades et peaga tema poole liikuv meetri pikkune musta-valge meremadu on 10 korda mürgisem kui must kobra. Rauast munad ma ütlen :) Päris elus töötab ta suuremere laeval, kus vaatab et laev liiga tihti karile ei sõidaks ning et sadamas oleks laev seal, kus ta olema peab. Olles avastanud siin lohesurfi ootab ta tuuliseid päevi veel väljakannatamatult kui ma ise. Ei kurda, alati on käsi ja merepõhjas leiduvaid koralle purustab põlvega.

IMG_1057

No comments:

Post a Comment