Friday, November 20, 2009

Ilus elu Ameerikas vol1

12.nov oli ringiga margistud, see oli paev, kui loppes minu palgatoo ning algas veelgi mahukam ja vastutusrikkam unistuste taitmise too.

Viimased koned, kotid-pakid, voileivad ja ajee Florida poole. Tallinnas laks kamaga libedalt. Olin juba pikki nadalaid Liinaga kodus harjutanud ja kui tadi tsek-innis paar minutit peale kella viite hommikul vaatas meie suurt 34kg kotti ja kusis "Et kas teil seal spordiasju ka on?", siis tuli kiirelt sunkroon-vastus " Me lahme ju 3 nadalaks ussa, kuhu me need koik asjad ara peame mahutama siis..". Ja olimegi mael :)

Lennud laksid suht kiirelt, kuna seltsiks oli vagagi haarav Stieg Larssoni "Tudruk, kes mangis tulega", mis on samuti nii hea, et vaarib vahemalt eraldi lugu siin blogis (mille kirjutab kohevarsti eesti-uusjahaarav-kirjapulk Liina) . Miami kohale joudes selgus, et don johnson on still alive ning pikad riided on seal ainult mustadele (oi kuidas tahaks kirjutada eesti-paraselt neegritele, kuid kardan, et kohalik IT-blakk-knait-bande avastab need sonad siin blogis ning juba hommikul pean neile opetama, mida teha kui mustmees rundab seljatagant suuuurekummistmu****ga. Sama keiss mis Brunoski).
Siia sekka ka anekdoot, kui Soomes toimub sauna-MM ning laval on kolm sommi ja mustmees. Viskavad leili ja higistavad, nii juba 20min. Jarsku mustmees tunneb, et kole tahtmine on sitale minna, kuid voistlus ei luba. Kuna midagi muud ule ei jaab, siis otsustab ta vaikselt lavalaudade vahelt sittuma hakata. Moni hetk hiljem on uks somm pea suure kuumuse eest alla surunud ja naeb lavaall toimuvat, mille peale utleb valjult "Voi vittua, neekeri sulaa....".
Veel tunnike rongisoitu ning olimegi juba kohal on uues kodus Delray Beach'il. Esimene nadal oli tuulejumal meiega armuline ning seetottu saime rahulikult paikest votta ja poodides shoppamas kaia. Selle aja jooksul on igasugu huvitavaid tahelepanekuid tehtud, millest varsti lugeda saate..
Ps. head uudised joudsid minuni, et Marguse eesjuhtimisel on arvestatav jouk ennast kevadeks Vietnamisse sattinud. Keep going bra's! :) Ja koik teised votke temaga uhendust, et ennast samuti punti saaks.

1 comment:

  1. Kui eesjuht poleks pidurdanud, siis oleks tripp isegi pikem tulnud. Aga no mis teed kui mõni nii soft on :P

    Kui sa aga millalgi Vietnamis kohal oled, siis esimene päev võid surfama minna, aga teisel telli kevadeks tuul ette ära ja rumm pane külma ;)

    ReplyDelete