Tuesday, January 12, 2010

Päevakava

Elu päikese all on võtnud hoopis korrapärasema kuju, seetõttu pean vajalikuks informeerima ka teid, kuidas minu päevakava välja näeb.

6:00 teen silmad tavaliselt esimest korda lahti. Siit edasi on kolm võimalust: a) lähen jooksma b) tõusen üles ja lähen võrkkiike lebotama ja päikesetõusu vaatama või c) magan edasi seitsmeni. Jooksma minnes panen kõigepealt paljajalu üle asfaldi ning siis mereäärde, kus sörgin ühe kaugel asetseva betoonist trepini ja tagasi. Sellel teekonnal kohtan alati tõusvat päikest, kes mulle rõõmsalt naeratab, kohalikke kalureid, kes võrke puhastavad ning inimloomade poolt maha situtud kange, mille meri tõustes kaasa võtab. Pärast jooksu on väike võimlemine ning kätekõverdused/kõhulihaste harjutus.

7:00 – 8:00 teeb Jorma tavaliselt süüa ja mina lebotan võrkkiiges, hiljem tema lebotab ja mina nühin potte-panne maja taga kraani all. Menüü on meil rikkalik ning koosneb puuviljadest, võileivadest, ubadest, jogurtist jne.. ühesõnaga kõik head asjad, et päev vastupidada.

8:00 - 9:00 kas väike interneti ampsuke või tšill trepil. Netti käime näppamas kõrval asuvas living&givingus, kus kõrvale pakutakse eriti head smootit ja jeffi tehtud kooki.

9:00 – 17:00 another day in office… kus laksab hardcore-ekvaatori-päike, puhub mõnus tuul ja sõidab sadu surfareid. Nagu keegi targem mees oli öelnud instruktori ameti kohta: sometimes little stress, but never depression :)

17:00 – 21:00 paneme asjad rannas kokku, teel koju võtame tädi juurest vajadusel midagi lisaks ning kiirelt koju. Jorma hakkab süüa tegema, mina lebotan võrkkiiges ning peale sööki pikutab Jorma võrkkiiges ning annan maja taga nõudele tuld. Pärast seda suhtleme muu maailmaga neti abil, pluss ka mõned vajalikud filosoofilised arutelud teemal, kuidas elu elada ning mismoodi järgnev suvi-sügis-talv sisustada.

21:00 – ….  hakkan vaikselt tiksuma, silm vajub järjest tihedamini kinni ning mõte voodist tundub järjest ahvatlevamana. Jorma tinistab kitarri ning kui mul veel silm kinni ei ole vajunud, siis proovin ka asjalikku nägu teha kitarrikeeli näppides. Lõpuks vajun täitsa ära ja kasutan viimast jõudu ära voodisse liikumiseks, et vajuda sügavasse unne kuni päikesetõusuni.

Selline on päev päikese all :)

4 comments:

  1. Paluks iga ajavahemiku juurde vastavast perioodist vähemalt kaks pilti.

    ReplyDelete
  2. Hakkab pihta :) Eile just mõtlesin, et olen siin vist nii ära kodunenud, et igast asjast ei viitsi pilti teha. Palju Sa kodus pilte teed??? ;) Homme võtan fotoka randa kaasa, kuna lubab täiega tormi, suuri laineid ja kõrgeid air'e :)

    ReplyDelete
  3. Tahaks just igapäeva elu-olust pilte näha, tuba, köök, võrkkiik, rand, tänav, töökoht, pood jne.

    ReplyDelete
  4. Riho... noor fotograafiahuviline :) jõuab sinna juba nädala pärast ning eks siis võtan kõik ülalloetu aparaati ;)

    ReplyDelete