Saturday, November 21, 2009

Ilus elu Ameerikas vol2

Siin on koik SUUR.
Eile kaisin usa 6-das ja florida koige suuremas mall'is (kaubanduskeskuses), mille pindalaks oli 221472m2, mis vordub umbes 40-ne taismoodus jalgpallivaljakuga. Auto parkisime kohe ukse juurde, kuid uhest otsast teise kondimiseks kulus mul kiire sammuga 48min.
Kahe reaga munakarpe ostavad ainult pussyd euroopas, siin on 3-6 rida. Pakk void saab hoopis teise tahenduse, kui selle normaaliks on 200g asemel 1,5kg. Kaisime Liinaga burger kingis ja saime sealt sellise topsi jooki, et kui sellega Parnu rannast vett votta, siis jaab Kihnu kuivale.

Selle teema lopetuseks tuleb markida, et isegi peldikus on pissuaarid rinnuni ja umbes 75cm laiad, et saaks ikka taiega tulistada. Kui see millegiparast peaks seinast lahti tulema, siis oleks eluga kiire capice!

Liikumine on elu
Inimesed voib jamedalt jagada kolmeks. Esimese ja ulakaalukalt suurima ruhma moodustavad pool tonni kaaluvad elukad, keda millegiparast samuti inimesteks kutsutakse. Kui nende rasv oleks sama maitsev ja vaartuslik nagu huljeste oma ning kui seda kannataks konservi panna, siis poleks enam aafrika naljahada probleem. Nemad jala ei liigu. Nende suurimaks pingutuseks on kae valjaajamine mc'i draivinnis, et jargmine burks katte saada.
Teise ruhma moodustavad vanurid ja mujalt sissetulnud, kes jalutavad terviseks voi soidavad rattaga.
Kolmada ruhma moodustavad sportlased, kes olid trennis kui ajusid jagati. Seetottu on pidevalt naha nagu koveras jooksvaid inimesi ja ennast punni pumbanud atleete, kes ei tee arbuusil ja porgandil vahet. Vaevalt nad naudivad oma tegevust. Spordiriietusest parem ei raagi. Uldse tundub siin olema mingi aarmuste maa, kas oled nii fann, et oled 5 paeva oodanud kinosabas, et naha esimese saalitaiega njuu muunini voi sa ei tea sellest absoluutselt midagi, isegi mitte seda, mis loom see kino on.

Rattaga soitjad siia jagub ning usun, et sellistel rattafannidel nagu Tarmo, Priit ja Riho oleks siin monus treenida kull. Kaisin tana ise samuti soitmas, kull kruiserituupi pilliga ja plahvidega, kuid parem Midagi kui tuhjad pihud ja karvamuts (tervitused Mardile! ;D).




No comments:

Post a Comment